Tepsis csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Tepsis csirkecomb

Tepsis csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6 db csirkecomb
2 kg burgonya
20 dkg füstölt szalonna
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1 kk. ételízesítő
1 kk.szárnyas fűszerkeverék

5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 db hegyes erős paprika

*

Elkészítés:

Előkészítés:A combokat megtisztítjuk,ha nagyok két három helyen bevágjuk a csontig.A burgonyát meghámozzuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk.A szalonnát vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Egy tepsit kibélelünk a szalonna szeletekkel.Rátesszük a cikkekre vágott burgonyát, négybe vágott vöröshagymát és a fokhagyma gerezdeket.Befűszerezzük, majd a burgonyára fektetjük a combokat és a paprikát. A fűszerekből szórunk a burgonyára is.Kevés vizet öntünk a tepsibe, majd lefóliázzuk és előmelegített sütőben fólia alatt egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük a combokat.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tepsis csirkecomb