Hozzávalók:
40 dkg csirke mell szeletelve
1 gk burgonya szeletelve karikára
1 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 mokka k majoranna
15 dkg reszelt sajt
másfél dl étolaj
1 mokka k só.
*
Elkészítés:
A tepsinek, ha van fedele az jó, akkor az étolajra az apróra szelt vöröshagyma kerül, erre a fokhagyma apróra vágva, ezután egy sor karikára szelt burgonya, és meg sózni picit, erre rá tesszük sorban a csirke mell szeleteket, és meg szorjuk majorannával, és sóval, és megint elosztjuk a tetejére a burgonyát, és meg sózzuk és két dl vízzel fel öntjük, amikor úgy fél óra el teltével már puha a burgonya, és a víz is el párolgott, akkor a reszelt sajtott rá szorjuk, és szép arany sárgára sütjük, és kész, jó étvágyat!