Hozzávalók:
Hozzávalók:
krumpli ( saccra szoktam a tepsitől függ! )
50dkg darálthús
sajt
tejszín
Knorr tejszínes rakottkrumplialap
de helyette lehet ezt is: majoranna vagy oregánó
bors só delikát
2nagy tejföl
víz
*
Elkészítés:
A darálthúst kevés olajon megpárolom megsózom borsozom delikátozom.Ha kész félreteszem.
A krumplit megpuculom felkarikázom vékony karikákra,Beleterítem a tepsibe rá a darálthús és a darálthús tetejére a krumpli. A szószt ha Knorr alappal csináljuk akkor levan írva ha házi módszerrel akkor ittvan :
A tejfölt felhígítom kicsi vízzel hogy krémes legyen de ne sűrű inkább hígabb mert a sütéskor ugyis összesűrűsödik. Hozzáadok sót borsot delikátot oregánót esetleg rozmaringot vagy majorannát. Összekeverjük ráborítjuk egyenletesen .
A sajtot lereszeljük. Közbe berakjuk az ételt sűlni ha a krumpli kezd puhulni rátesszül a reszelt sajtot és visszatesszük még sülni :D.
melegen tálaljuk nagyon finom 🙂 nálunk mindenki imádja
(a kép halvány mert vaku nélkül lett fozózva sötétebb helyen )