Tengeri halfilé citromfű mártással

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Tengeri halfilé citromfű mártással

Tengeri halfilé citromfű mártással

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

60 dkg halfilé
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
vaj
friss zöldség
mártáshoz:
40 dkg majonéz
2 dkg só
3 dkg porcukor
2 dkg mustár
1,5 dl tejszín
fél csomó citromfű
1 citrom
citromhab

*

Elkészítés:

Mártás:
A citromfüvet száráról letépjük, megmossuk és apróra vágjuk. A majonézt keverő tálba tesszük, hozzáadjuk az ízesítőanyagokat és az előkészített citromfüvet.
Tálalás előtt majd citromhabot keverünk bele.
A halat fűszerezzük, majd vajon kisütjük.
Tálalás előtt a mártásba citromhabot keverünk.
Salátával és citrom karikával díszítünk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tengeri halfilé citromfű mártással