Hozzávalók:
80 dkg pulyka felső comb filé
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
200 g Meggle főzőtejszín
1 csapott evőkanál liszt
só, frissen őrölt bors
1 csipet majoránna
1 dl száraz fehérbor
kevés olaj
*
Elkészítés:
A hagymát felcsíkozzuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
A pulykacombot felcsíkozzuk.
A hagymát kevés olajon megpároljuk, és a húst is hozzáadva, annak fehéredéséig pirítjuk.
Mikor a hús kifehéredett, bort öntünk alá, megsózzuk, és megborsozzuk.
Az apóra darabolt fokhagymát is hozzátesszük, majd a lisztet jól elkeverjük a főzőtejszínnel, és azt is hozzáöntjük a pulykacsíkokhoz.
Megszórjuk kevés majoránnával, és felforraljuk.