Hozzávalók:
Pulyka aprólék: 800 g
Vegyes zöldség: 400 g
Vöröshagyma: 1 fej
Gomba: 200 g
Zöldborsó: 200 g
Kapor: pár szál
Tejszín: 4 evőkanál
Citrom: 4 karika
Burgonya: 2 db
Tárkony: ízlés szerint
Só: ízlés szerint
Vaj, étolaj: ízlés szerint
*
Elkészítés:
A megtisztitott, megmosott, egyenlő kockára vágott pulyka aprólékot vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.
A majdnem kész levest leszűrjük, majd visszarakjuk pulykahúst.
A kockára vágott vöröshagymát, burgonyát, vegyes zöldséget, sót, tárkonyt, gombát és zöldborsót vajban vagy olajban megpároljuk.
Ezután a levesbe tesszük, és addig főzzük, amíg a pulyka aprólék puha nem lesz.
Tejföllel, kaporral, citromszelettel díszítve tálaljuk.