Tejszínes pulyka raguleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Tejszínes pulyka raguleves

Recept leírás:

Hozzávalók:

Pulyka aprólék: 800 g
Vegyes zöldség: 400 g
Vöröshagyma: 1 fej
Gomba: 200 g
Zöldborsó: 200 g
Kapor: pár szál
Tejszín: 4 evőkanál
Citrom: 4 karika
Burgonya: 2 db
Tárkony: ízlés szerint
Só: ízlés szerint
Vaj, étolaj: ízlés szerint

*

Elkészítés:

A megtisztitott, megmosott, egyenlő kockára vágott pulyka aprólékot vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.
A majdnem kész levest leszűrjük, majd visszarakjuk pulykahúst.
A kockára vágott vöröshagymát, burgonyát, vegyes zöldséget, sót, tárkonyt, gombát és zöldborsót vajban vagy olajban megpároljuk.
Ezután a levesbe tesszük, és addig főzzük, amíg a pulyka aprólék puha nem lesz.
Tejföllel, kaporral, citromszelettel díszítve tálaljuk.

Tejszínes pulyka raguleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejszínes pulyka raguleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!