Tejszínes-pudingos almakrémleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Tejszínes-pudingos almakrémleves

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

Az almákat meghámozzuk, magházukat kiszedjük és a gyümölcsöt apróra vágjuk.
Egy kisebb fazékba tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, megszórjuk a sóval, fahéjjal, cukorral és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.
Ha az alma puhára főtt, merülő mixerrel pépesítjük.
Hagyhatunk benne alma darabokat ízlés szerint.
Beleszórjuk a szegfűszeget.
A pudingport a tejszínnel csomómentesre keverjük, majd a meleg levesből pár kanállal felhígítjuk és állandóan kevergetve a levesbe csorgatjuk.
Beleszórjuk a vaníliás cukrot és hagyjuk felfőni.
Mentalevéllel díszítve tálaljuk.

Tejszínes-pudingos almakrémleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejszínes-pudingos almakrémleves