Hozzávalók:
Hozzávalók: A tésztához:
10 dkg porcukor
5 dkg olvasztott Ráma
1 evőkanál méz
1 egész tojás
1 tojássárgája
23 csapott evőkanál liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
A krémhez:
3 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
1 liter tej
3 tojássárgája
25 dkg Ráma
20 dkg porcukor
Valamint:
5 dl tejszínhab (Én az Oké Habmestert ajánlom)! Ahhoz nem kell fixáló anélkül is tökéletes a végeredmény, a Hullalával nem az igazi, próbáltam azzal is.
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit kikeverjük, 2 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A 3 csomag vaníliás pudingport 9 dl tejben 3 tojássárgájával felfőzzük. A vajat és a porcukrot kikeverjük, és a kihűlt vaníliás krémhez keverjük.
Ezt a krémet rákenjük az első lapra. A krém tetejére a felvert tejszínhabot simítjuk, ennek a tetejére borítjuk a második lapot.
Tetejére porcukrot hintünk. Egy egész éjszakát hűtőszekrényben hűtjük. Isteni, próbáljátok ki.
Tippek:
Nagyon szép magas lesz, nem esik össze. Esküszöm, hogy finomabb, mint akármelyik bolti, cukrászdai krémes.
Nagyon finom édeskés a vaníliás krém, a tejszínhab semleges íze gyönyörűen ellensúlyozza az édességét.