Hozzávalók:
Hozzávalók: 5 tojás, 5 ek porcukor, 3 ek liszt, 2 ek cukrozatlan kakaó, ½ sütőpor, 2 ev olaj
Krém: 50 dkg mascarpone, ízlés szerint porcukor, 3-4 dl tejszín, 40 dkg gyümölcs, (én erdeigyümölcsöt )használtam 2 ek zselatin amit 1 dl vízbe olvasztottam fel
*
Elkészítés:
Elkészítése: A fenti hozzávalókból egy kakaós piskótát sütünk.
Krém: mascarponét cukorral kikeverjük, a tejszínt kemény habbá verjük és hozzáadjuk a maqscarpónéhoz.
majd a felolvasztott zselatint is hozzá keverjük.
krémet hűtőbe tesszük 30 perre.
A gyümölcsöt jól lecseppegtetjük.
A kihűlt tésztát 3 részre vágjuk, alsó lap krém tetejére gyümölcs, második lap, krém gyümölcs, harmadik lap a teteje.
Maradékkal az oldalát, tetejét körbe kenjük.
Tetejére ostya lapot tettem, de előtte a hátoldalát vajkrémmel bekentem és úgy helyeztem rá.
Oldalát csokoládé reszelékkel megszórtam.


