Hozzávalók:
1 egész csirkemellfilé
2 szelet sovány sonka
2 szelet light sajt
kevés darabolt ananász konzerv is lehet
só ízlés szerint
Öntett
1 dl sovány tejszín
1 pohár kefir
késhegynyi szercsendió
győmbér ha lehetőség van rá frisset használjunk
só.
*
Elkészítés:
A csirkemellett mind kétfelén felszúrjuk. Ananásszal sonkával és sajttal töltjuk. Ez úgy történik hogy a csirkemell mindkét felér felszúrjuk az egyik felébe az ananászt a másik felébe a sonkába tekert sajt szeleteket töltjük. Amikor ezzel megvagyunk ízlésesen sütőtálba helyezzük. Rá öntjük az időközbe elkészített öntettet. Alufóliával betakarjuk és sütőbe rakjuk. Köretnek vega-mixxel ízesített kuszkuszt tálaltam.
Megjegyzés! Amennyiben maradt ki ananászunk rakhatunk a csirkemell mellé nagyon kellemes ízhatást érünk el.