Tejszínes kapros raguleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Tejszínes kapros raguleves

Tejszínes kapros raguleves

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

pulykamell: 40 dkg
vegyes zöldség: 30 dkg
só, bors: csipetnyi
tejszín: 1 dl
citrom: 4 karika
mustár: 1 kávéskanál
csontlé vagy csontleves kocka és víz: 20 dl
liszt: 1 evőkanál
babérlevél: 2 db
vöröshagyma: 1 fej
vaj: 1 evőkanál
kapor: kávéskanálllal a díszítéshez
juhtúrós galuska: 10 dkg

*

Elkészítés:

Kockára vágjuk a megtisztított pulykamellet, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított kockára vágott zöldségeket, puhára pároljuk, fűszerezzük.
Felengedjük csont lével, amikor már puha hús tejszínes habarással sűrítjük, mustárral, citrommal ízesítjük, és a végén a finomra vágott kaporral megszórjuk.
Juhtúrós galuskával tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejszínes kapros raguleves