Hozzávalók:
Piskóta: 6 db
Krém: :2cs vaníliás pudingpor, 0.5dl tej , 1 cs vaníliás cukor , 12.5dkg margarin , ízlés szerint porcukor(12dkg), félcsomag gesztenyemassza, 0,2dl Hulala tejszín ,
Tetejéra: :0.2dl tejszín , 1cs vaníliás cukor, 0.5cs gesztenyemassza, kevés tortadara
*
Elkészítés:
A tojásokból piskóta lapot készítünk , majd kihűtjük.A pudingból és a tejből sűrű krémet fözzünk és hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a margarint a porcukrot és a vaníliás cukrot és jó habosra keverjük, közben a hulalát jó keményre verni és a meglévőkrémhez adni tovább keverni , hozzáadjuk még a gesztenyemasszát és kapunk így egy finom krémet.A piskóta lapra kenjük és a másik hulalaát is felverjük keménytűre és erre a krémre kenjük , majd ráreszeljük a féladag gesztenye masszát , meghintjük kicsit tortadarával és hűtőszekrénybe tesszük és utána tálaljuk.Jó étvágyat hozzá!


