Tejszínes csokoládétorta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kovács Zsuzsanna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Haladó

Tejszínes csokoládétorta

Tejszínes csokoládétorta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Piskóta: 15 db
Krém: 3 cs
Díszítéshez.Ki mit szeretne,35dkg étcsokoládé, 6e.k olaj

*

Elkészítés:

A piskóta hozzávalóiból sütünk 3×5 tojásból 3×5 e.k cukor, 3×5 e.k liszt, 3×1 e.k kakaópor, 3x1cs sütőpor, piskóta lapokat (nekem egyedi formám van ami 36cm-es)
Kém::3cs v.pudingporból 1l tejből pudingot főzünk és hűlni hagyjuk. 10 e. k lisztből 1 l tejből főzünk egy jó sűrű habarcs krémet és ezt is hűtjük.Mikor mindkettő meghűlt akkor  jól összedolgozzuk robotgéppel.Ezután hozzáadjuk a margarint a porcukrot és a kakaóport és az aromát és nagyon jól kidolgozzuk.A cukrászhabot is jó keményre  felverni és a krémhez adni és összekeverni és lehet tölteni a tortát.Mikor mrgtöltöttük a tortát akkor a külső rétegre is kenjünk és a tetejére is és 15 percre tegyük mélyhűtőbe és kivesszük utána egy kenőecsettel vonjuk be csokoládéval és ezt 2 szer megismétlem , ismét hűtőbe tenni és utána lehet díszíteni.Jó étvágyat hozzá!+

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejszínes csokoládétorta