Tejfölös zöldborsós pulykamell

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsuzsa50

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

25

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Tejfölös zöldborsós pulykamell

Tejfölös zöldborsós pulykamell

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

5O dkg pulykamell
25 dkg cukorborsó
1 hagyma
1 doboz tejföl
1 EK mustár
2 EK tejszin
só, bors, szerecsendió

*

Elkészítés:

A pulykamellet felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon megfonnyasztjuk. Rádobjuk a cukorborót, kicsit kevergetjük majd hozzáadjuk a húst. Megsózzuk, pici bors, pici őrölt szerecsendió, felöntjók  1,5 dl vizzel és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult a hús, akkor összekeverjük a tejölt, mustárt, tejszint és ráöntjük. Egyet forralunk rajta és készen van.
Főtt tésztával, nokedlival tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejfölös zöldborsós pulykamell