Hozzávalók:
*3 ek Gyulai Májas
*2 ek tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 kk mustár
*6 kisebb szelet kenyér
*1 szál újhagyma
*1 kisebb zöldpaprika
*3 dkg trappista sajt
*
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük.
Egy nagyobb tepsit kibélelünk alufóliával vagy sütőpapírral.
A májast, a tejfölt, a sót, borsot, mustárt egy kisebb tálkában simára keverjük.
A kenyereket megkenjük a krémmel és tepsibe fektetjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a paprikát apró darabokra vágjuk.
Mindkettőt a szendvicsek tetejére szórjuk.
Meghintjük reszelt sajttal.
200 fokon 10 perc alatt ropogósra sütjük.
Friss zöldségekkel, meleg teával kínáljuk.