Tejfölös karalábé leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

12

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

zsenge karalábé: 500 g
vaj: 40 g
liszt: 50 g
zöldpetrezselyem: egy csomó
tejföl: 1 dl
só, vegyes ételízesítő: 1 kanál

*

Elkészítés:

A zsenge 1 cm-es kockára vágott karalábét vajon megdinszteljük. Megszórjuk liszttel, zöldség zölddel, felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, hogy a karalábé puha legyen. Tálalás előtt belekeverünk tejfölt. Ízlés szerint ízesítjük ételízesítővel.

Tejfölös karalábé leves