Tejfölös habart saláta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Tejfölös habart saláta

Tejfölös habart saláta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók:
2 db nagy saláta, 1 közepes vöröshagyma, 450 g tejföl, só, 1 EK cukor 1 dl olaj

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A salátát alaposan megmossuk, lecsöpögtessük, és nem túl kicsire eltépdessük, majd besózzuk. Közben az olajon az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, és a kinyomkodott salátát rátesszük a hagymára. Jól elkeverjük 1,5 dl vizel ráöntünk, sózzuk, és letakarva főzzük ha már puha akkor behabarjuk tejföllel, amit egy evőkanál lisztel simára keverünk. Ha felfőtt ízesítjük cukorral, és egy pici ecettel.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejfölös habart saláta