Hozzávalók:
6 tojás
6 kanál cukor
6 kanál liszt
6 kanál langyos viz
1 csomag sütőpor
2 doboz tejföl
1 doboz tejszin
gyümölcs
*
Elkészítés:
A tojásfehérjéből kemény habot verünk.
A 6 sárgáját kikeverjük a 6 kanál cukorral, kanalanként hozzáadjuk a langyos vizet és a sütőporral elkevert 6 kanál lisztet. Hozzáadjuk a a fehérjék kemény habját. Óvatosan összekeverjük és sütőpapirral bélelt formába öntjük, 35 perc alatt 18O fokon megsütjük.
A tejszint felverjük keményre és a 2 doboz kikevert tejfölhöz adjuk amibe 3 EK cukrot tettünk.
Ha kihűlt a tészta, , megkenjük vékonyan baracklekvárral – kb. 2-3 kanál – és rákenjük a tejfölös krémet. Tetejére gyümölcsöt rakunk.
Leönthetjük zselatinnal is, de nem fontos.


