Hozzávalók:
50 dkg szögletes háztartási keksz
2 nagy pohár tejföl (Kunsági)
9 evőkanál cukor
3 cs vaníliás cukor
1 evőkanál kakaópor
*
Elkészítés:
Az egyik pohár tejfölbe belekeverünk 4 evőkanál cukrot és 2 csomag vaníliás cukrot. A másikba 5 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, és a kakaóport. Egy közepes méretű tepsibe (20×30 cm-es) lerakunk egy sor kekszet, ráöntjük a vaníliás tejföl 2/3-át, befedjük keksszel, ráönjük a kakaós tejföl 2/3-át, megint lefedjük keksszel és ráöntjük a maradék vanliás, majd kakaós tejfölt. Egy fogvájóval vagy villával összekeverjük a kétfajta tejfölt a tetején, így még mutatósabb lesz. Legalább 12 órára hideg helyre tesszük hogy megpuhuljon.
EgEgy köz
Fedjük be egy réteg keksszel.


