Tejes pácban sült paprikás hús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Tejes pácban sült paprikás hús

Tejes pácban sült paprikás hús

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

0,5 kg hús (én malac karajt vettem most)
2 fej vöröshagyma

bors
p. paprika
liszt
olaj
0,5 l tej
1 tv paprika

*

Elkészítés:

A húst felszelem, kiklopfolom, majd sózom, borsozom mindkét oladalát. Ezután paprikás lisztbe forgatom, és a vékonyan beolajozott tepsibe fektetem a szeleteket, akár egymásra is. Majd a vöröshagymákat felkockázom, és a húsra terítem. A paprikát szintén felszelem, és azt is a húsra teszem. Majd felöntöm annyi tejjel, hogy ellepje a húst. Alufóliával befedem és a sütőben puhára párolom, majd az alufóliét levéve kicsit pirítom. (én most pár kocka Kolozsvári szalonnát is tettem hozzá) Köretnek sült krumplit, vagy krumpli pürét ajánlok hozzá. Jó étvágyat!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejes pácban sült paprikás hús