Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 szelet karaj csontnékül,,4 db mackósajt, 1 db kaliforniai paprika, 4 sz sonka, 1 ek tejföl, 4 közepes burgonya reszelve, 3 db tojás, 3 -4 ek liszt , 3 cikk fokhagyma, só, bors, ízlés szerint, olaj a sütéséhez
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A reszelt burgonyát, sót, tojást,fokhagymát és a lisztet jól összekeverem.
A sajtot villával összetöröm majd a tejföllel alaposan elkeverem. paprikát kicsire kockázzuk
A hússzeleteket kiklopfolom ,picit besózom és miden húsra teszünk 1 szelet sonkát a sajtos töltelékkel megtöltöm,paprikát teszek mindegyikre majd ezután
fogpiszkálóval megtűzöm. Először a lisztbe mártom majd utána a burgonyás masszába
Az előre felmelegített olajban mindkét oldalon szép pirosra megsütöm.
Papírszalvétára kiszedem.
Rizzsel, vagy sült burgonyával tálalni..