Hozzávalók:
1 dl majonéz
2 dl tejföl, 1 kávés kanál citromlé, 1 kávés kanál fehérbor, 2 kávéskanál porcukor, késhegynyi őrölt bors, 1 tk mustár.1 csipet só
*
Elkészítés:
1 dl majonéz 2 dl tejföl, 1 kávés kanál citromlé, 1 kávés kanál fehérbor, 2 kávéskanál porcukor, késhegynyi őrölt bors, 1 tk mustár.
1 csipet só A hozzávalókat alaposan összekeverem és ha kell az egyéni ízlés szerint utána ízesítem.
Tálaláskor a mártást húsokhoz sültekhez ajánlom Én most fasírt golyókkal, rántott Afrikai Harcsa filével és csibe falatokkal tálaltam.
Ez utóbbi mirelit volt de a másik kettőt én készítettem.
Ennek receptjeit ide csatolom http://www.
receptabc.
hu/recept/afrikai_harcsafile_rantva_9140 http://www.
receptabc.
hu/recept/fasirtgolyok_11068