Hozzávalók:
Tartályautó
Hozzávalók:
6 tojás + 6
6ek, cukor + 6
6ek, liszt +6
1ek, olaj,1cs sütőpor, csipet só
40dkg, tútó, 1citrom reszelt héja
25dkg margarin
6-7ek, lekvár, 10dkg, kemping sajt,20dkg, porcukor
20dkg fehér csokoládé, zöld színű ételfesték izlés szerint.
*
Elkészítés:
Túró krém .
A 40 dkg, túrót szitán áttörjük, hozzá adjuk a 20dkg, porcukrot ,krém sajtot, citrom reszelt héját és habosra kevert margarint.
A megadott alapanyagokból két piskóta lapot sütünk. A hat tojásból a szokásos módon piskótát készítünk és konyharuhára borítva feltekerjük, a másik piskóta lapot amit szintén hat tojásból készítünk , akkora nagyságúra vágjuk hogy megfeleljen az autó vezető fülkéjének. Miután kihűlt lekvárral vékonyan megkenjük és a túró krémmel megtöltjük és feltekerjük, ez lesz az autó tartáj része A vezető fülkének méretre vágjuk a piskótát és szintén lekvárral megkenjük és túró krémmel meg töltjük utána a fehér csokoládét gőz felett megolvasztjuk 2ek, olajat adunk hozzá és a zöld ételfestékkel a megfelelő szinre szinezzük, . Össze rakjuk a tartáj autót és bevonjuk a csoki mázzal díszítjük még a szélvédő üveget fehér csokival, a helyzet jelzőt színes cukorkával. A kerekek piskóta tallérral . Jó étvágyat kívánok.
Elkészítési idő:5-6 óra. Előző nap egy éjszaka a hűtőbe tárolva.