Tárkonyos szárnyas – raguleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Tárkonyos szárnyas – raguleves

Tárkonyos szárnyas – raguleves

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

500 g csirke (szárny, comb)
200 g csirkemáj
7-8 db sárgarépa
2 db petrezselyemgyökér
1/2 zeller
1 db karalábé
300 g zöldborsó
200 g tejföl, vagy főzőtejszín
1 kanál liszt
kevés só, és bors
csipet őrölt kömény
kevés tárkony
Lehet más baromfiból is készíteni, abból amit éppen be lehet szerezni.

*

Elkészítés:

A húsokat összedaraboljuk, ha kell a csontokat konyhai ollóval elvágjuk.
Leöblítjük a darabolt húst, majd sós vízben feltesszük főni.
Amikor felforr, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket és a borsót is.
Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tárkonyt és a májat is.
A tejfölből, vagy főzőtejszínből kevés liszttel habarást készítünk és a leveshez hozzáadva felforraljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tárkonyos szárnyas – raguleves