Tarjás gombás ragu Csilditől

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Haladó

Tarjás gombás ragu Csilditől

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 szelet sertés tarja
50 dkg gomba
2 nagy fej hagyma
1 evőkanál házi zsír
Magyaros fűszer só
5 dkg mustár
pici só ízlés szerint
1 kávéskanál  erős  pista
1 kávéskanál piros őrölt paprika
1 dl tejfől
2 evőkanál  liszt
50 dkg  bármilyen tészta

*

Elkészítés:

Mielőtt megfőzném a finomságot előtte este megtisztítom  a húst  felszeletelem és besózom ,majd a magyaros füszerrel  megszórom  és  a mustárral bekenem. Ebben a pácban hagyom állni.
Másnap a húsokat  kockára vágom .A hagymákat felaprítom  és a házi zsíron üvegesre pirítom .
Az edényt félrehúzva ,pirospaprikát teszek bele és mehet bele a husi a páccal együtt.
Így főzöm egy fél órát ,pici vízet lehet rá tenni.
Közben megtisztítom a gombát majd apróra vágom .Ha a hús félig puha mehet bele a gomba .
Az erős pistával ízesítem.
Amikor minden jól megpuhult ,a tejföllel kikeverem a lisztet és folytonos keveréssel belerakom a gombás husiba.
Ezzel egy időben kifőzöm a mellé szánt tésztát  és ha kész a ragu frissen melegen tálalom.
Jó étvágyat próbáljátok ki. A recept  leírása saját.

Tarjás gombás ragu Csilditől

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tarjás gombás ragu Csilditől