Hozzávalók:
kb.60 dkg konzerv vörös bab, 40 dkg főtt, füstölt tarja, 40 dkg zöld paprika, 30 dkg paradicsom, 3 nagyobb fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma,só,bors,fűszerpaprika,olaj,delikát.
*
Elkészítés:
Teflon edénybe tett olajon megpirítjuk a szálára vágott hagymát. Majd fél karikákra vágott zöldpaprikát, és az összezúzott fokhagymát. Fűszerpaprikával megszórjuk,és beletesszük a paradicsom kockákat. Lefedjük,és pár percig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a konzerv babot,és a csíkokra vágott tarját. Ízesítjük sóval,borssal,delikáttal és fedő alatt tovább pároljuk. Levét elfőzve tálaljuk. Jó Étvágyat Kívánok hozzá!