Hozzávalók:
Sertés lapocka: 400 g
Vegyes zöldség: 200 g
Mirelit zöldborsó: 100 g
Vöröshagyma: 1 db
fokhagyma: 1 gerezd
Vaj: 80 g
Só, bors, citrom, zöldség zöld, ételízesítő: ízlés szerint
tejszín: 2 dl
Zöldpaprika: 1 db
Paradicsom: 1 db
Kapor: 1 kávéskanál
Mustár: 1 evőkanál
Tejföl: 1 dl
*
Elkészítés:
A megtisztított vegyes zöldséget vajon lepároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott sertés lapockát, majd felengedjük vízzel és addig főzzük, amig a hús puha nem lesz.
Fűszerezzük,, hozzá tesszük a paszírozott fokhagymát.
Tálaláskor tejszínes kaprot, zöldség zöldet és egy szelet citromot adunk hozzá díszítésként.