Hozzávalók:
1 csomag teljes kiörlésű Tante Fanny réteslap
0,5 kg túró, csipet só, édesítószer vagy cukor
1 kis doboz teljföl
sárgabarack
*
Elkészítés:
A Tante Fanny teljeskiörlésű réteslapot az előírak szerint előkészítettem.
0,5 kg túrót csipet sóval, a tejföllel és – ha már a tészta egészséges ezért izlés szerinti mennyiségben – édesítőszert használtam. (folyékony édesítőszer)
A túrót elosztottam három felé, és egyenletesen a a megolajozott tésztára halmozta. Erre kerültek a negyedekre vágott sárgabarackok. Összetekertem és sütőpapírral kibélelt tepsibe raktam. A tetejüket is vékonyan megkentem olajjal.
200 fokra előmelegített (alsó-felső programon) sütőben 25-30 percig kell süni.