Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
20 dkg gomba
6-8 db csemegeuborka
2 ek.mustár
2 ek.ketchup
3 dl főző tejszín
1 fej vöröshagyma
só
őrölt fehér bors
étolaj
*
Elkészítés:
Előkészítés: A csirkemellet és az uborkát vékonyan felcsíkozzuk. A gombát szeletekre a vöröshagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a csirkecsíkokat, sózzuk, borsozzuk, fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, míg kezdi elfőni a levét. Rátesszük az uborkát, ketchupot, mustárt. Pár percig pirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és 5-6 perc forralás után /ha kezd besűrűsödni/, levesszük a tűzről.Párolt rizs készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!