Hozzávalók:
-1 liter tej
-20 dkg búzadara
-15 dkg cukor
-2 tojássárgája
-30 darab cukros tetejű babapiskóta
-12,.5 dkg margarin
-2 dl tejszin
-1 tábla étcsokoládé
-4 dl tej- babapiskótát mártogatni
-kevés rum
–
*
Elkészítés:
-a tojások sárgáját elkeverjük a búzadarával + cukorral az 1 liter tejben megfőzzük.
-ha.
.
kihűlt – összedolgozzuk a margarinnal -a tejszint kemény habbá verjük, belereszeljük óvatosan a fele étcsokoládét -óvatosan össze keverjük egy jénai tálba belesorakoztatjuk a rumos tejben mártott babapiskótákat -erre jön a búzadarás krém, fele -erre pedig a fele csokis tejszinhab -ezután megint egy sor rumos -tejes babapiskóta majd újból a megmaradt búzadarás krém + tejszinhab -tetejére ráreszeljük az ét csoki másik felét hütőben pihentetjük 1-2- orát