Hozzávalók:
Lisztes keverék:
25 dkg rétesliszt
25 dkg cukor
1 csomag sütőpor
Töltelék: fél kilógramm tehéntúró, 1 csomag vaníliás cukor,citromhéj
Tojásos keverék:
2 tojás, 3-4 dl tej
tepsi kikenéshez: 3 dkg
*
Elkészítés:
Közepes méretű tepsit kikenünk a vajjal.
Egyenletesen beleszórjuk a lisztes keverék felét.
A túrót összekeverjük a vaníliás cukoral,citromhéjjal,majd rámorzsoljuk a tepsiben lévő keverékre.
Ezután erre szórjuk a lisztes keverék másik felét,végül a tojásos keveréket,amit jó alaposan összevertünk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.Legyen szép pirosra sült a teteje,akkor kész..