Szőlővel rakott csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Nagynékati

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

85

Nehézség

Haladó

Szőlővel rakott csirkecomb

Szőlővel rakott csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
2 fűrt nagy szemű szőlő
1 doboz csemegekukorica
10 dkg füstölt sajt
2 dl fehér bor
10 dkg majonéz
1 gerezd fokhagyma

bors
majoranna

*

Elkészítés:

A csirkecombokat ketté vágjuk, sóval, borssal, majorannával és a zúzott fokhagymával bedörzsöljük és lábasba tesszük. Fehérborral és kevés vízzel felöntjük és fedő alatt megpároljuk. A csemegekukoricát összekeverjük a majonézzel, a megmosott szőlőt leszemezzük. A megpuhult csirkecombokat tűzálló tálba vagy tepsibe rakjuk, megszórjuk a szőlőszemekkel és leöntjük a megmaradt pácolólével. Beborítjuk a majonézes kukoricával. Lefedve sütőbe toljuk és 30 percig sütjük. A fedőt eltávolítva megszórjuk a reszelt füstölt sajttal és további 20 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Szőlővel rakott csirkecomb