Hozzávalók:
4 db csirkecomb
2 fűrt nagy szemű szőlő
1 doboz csemegekukorica
10 dkg füstölt sajt
2 dl fehér bor
10 dkg majonéz
1 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
*
Elkészítés:
A csirkecombokat ketté vágjuk, sóval, borssal, majorannával és a zúzott fokhagymával bedörzsöljük és lábasba tesszük. Fehérborral és kevés vízzel felöntjük és fedő alatt megpároljuk. A csemegekukoricát összekeverjük a majonézzel, a megmosott szőlőt leszemezzük. A megpuhult csirkecombokat tűzálló tálba vagy tepsibe rakjuk, megszórjuk a szőlőszemekkel és leöntjük a megmaradt pácolólével. Beborítjuk a majonézes kukoricával. Lefedve sütőbe toljuk és 30 percig sütjük. A fedőt eltávolítva megszórjuk a reszelt füstölt sajttal és további 20 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.