Hozzávalók:
Szívecske torta.
Hozzávalók: 8 db
Krém hozzávalók: 2 cs
bevonáshoz: 20 dkg
*
Elkészítés:
A nyolc tojásból a szokásos módon piskótát készítünk. A szív torta formát sütőpapírral béleljük és 180 előmelegített sütőben 19perc alatt készre sütjük. /tű próbáig./ Ha kihűlt három lapra vágjuk.
Elkészítjük a krémet: A két csomag pudingport, 6dcl. tejjel és 8ek. cukorral sűrű krémet főzünk. ha kihűlt hozzá keverjük a 25dkg. Mascarpónét és a másfél tk. őrölt fahéjat. Ezzel a krémmel megtöltjük a tortát. 20dkg. csokoládét 1ek.olajjal gőz felett felolvasztunk és a tortát bevonjuk. Díszíthetjük színes cukorkákkal és porcukorból egy forma segítségével mosolyt hintünk