Hozzávalók:
A piskótához (egy lap):
3 db tojás
3 ek porcukor
3 ek finomliszt
3 ek víz
0,25 csomag sütőpor
vaj, liszt a forma kilisztezéshez
ételfesték, kék, piros, zöld, citrom
Elkészítés:
6db lapot kell sütni
Kivajazok és kilisztezek egy 24 cm-es tortaformát.
A tojásokat szétválasztom, a sárgáját kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a vizet a lisztet az ételfestéket és csomó mentesre keverem.
A tojások fehérjéből kemény habot verek és óvatosan beleforgatom a sárgájás masszába.
A masszát beleöntöm a formába, kicsit megkocogtatom, a tetejét elsimítom és sütőbe teszem.
Krémhez:
Elkészítés:
*
Elkészítés:
A piskótához ( egy lap): 3 db tojás 3 ek porcukor 3 ek finomliszt 3 ek víz 0, 25 csomag sütőpor vaj, liszt a forma kilisztezéshez ételfesték, kék, piros, zöld, citrom Elkészítés : 6db lapot kell sütni Kivajazok és kilisztezek egy 24 cm-es tortaformát.
A tojásokat szétválasztom, a sárgáját kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a vizet a lisztet az ételfestéket és csomó mentesre keverem.
A tojások fehérjéből kemény habot verek és óvatosan beleforgatom a sárgájás masszába.
A masszát beleöntöm a formába, kicsit megkocogtatom, a tetejét elsimítom és sütőbe teszem.
Krémhez : 1 l tej 8 ek cukor 6 evőkanál finomliszt 4 evőkanál keményítő 4 db tojássárgája 6 csomag vaníliás cukor Vanília aroma ( ízlés szerint ) 25dkg vaj Elkészítés : Minden hozzávalót összekeverünk Felfőzzük, és addig főzzük, ameddig megsűrűsödik, és pudingszerű lesz.
A krémet kihűtjük és hozzákeverjük a vajat.