Hozzávalók:
Hozzávalók: 8 db
*
Elkészítés:
Elkészítés:A 4 kemény tojás sárgáját a majonézzel és kb.1 dl. tejföllel kikeverjük.A 4 tojás fehérjét apró kockákra vágjuk,a zőldborsóval és a répával együtt belekeverjük a majonézes masszába.A vizet feltesszük forni,és beletesszük a leveskockát. forraljul egy kicsit,és belekeverjük a zselatint. Levesszük a tűzről, jól elkeverjük,éa mielött megdermedne beletesszük az elöbbi masszába. Egy őzgerincformát kibélelünk folpakkal, belefektetjük a 4 szelet sonkát. Erre öntjük a masszánk felét,és egymás után ráfektetjük a maradék kemény tojásokat.A massza másik felét rákanalazzuk,és befedjük a sonka másik felével. Gyorsan dolgozzunk, mert a zselatin hamar köt.Egy éjszakára hűtőbe tesszük,és másnap szeleteljük.