Hozzávalók:
9 tojás
9 evőkanál cukor
9 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
Kevés piros színű aroma vagy málnaszörp
A lapok közé: baracklekvár
Bevonáshoz: csoki, étolaj
*
Elkészítés:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot,majd a tojássárgákat. Ezután beleszitáljuk a lisztet,amit fakanállal óvatosan beleforgatunk,hogy a hab ne törjön össze. A masszát 3 részre osztjuk. Az egyiket fehéren hagyjuk,így sütjük meg sütőpapírral bélelt tepsiben. A következő adaghoz 2 evőkanál kakaóport szitálunk,majd kisütjük. Az utolsó adaghoz néhány csepp pirosító aromát keverünk,ebből lesz a rózsaszín piskótalap. Ha kihűlt a 3 különböző színű piskótalap,baracklekvárt kenünk közéjük. A felső lapot csokimázzal kenjük be.
(Ezen nem csoki van mert sajna nem volt itthon..)