Hozzávalók:
12 db tojás,12 kanál cukor ,12 kanál liszt.Krém: 20 dkg
*
Elkészítés:
Piskótát sütök 3×4 tojásból.Mikor a tojás felvert fehérjét kavarom a sárgájához akkor teszem bele ételszinezőt.26 cm-_es tortaformában kisütöm szinenként úgy hogy teszek bele szilikonos sütőpapírt!Hamar kisül egy hústűvel azért ellenőrzöm.Kiborítom és rácson hagyom kihűlni!Elkészítem a krémet:Gőz fölött felolvasztom a csokit mikor kihűl ebbe jön a Mascarpone.A Hulalát felverem a habfixálóval és a két krémet öszekeverem!Megtöltöm a lapokat,a tetejét és az oladalát is!Mivel nem vagyok nagy profi torta gyártó az oldalára tetem csokireszelékt,mandulát a tetejére és egy pár kis marcipán dísszel kiraktam!