Hozzávalók:
30 dkg liszt
4 tojás
20 dkg cukor
1 kis doboz tejföl
20 dkg margarin
1 csomag sütőpor
1 csomag puncsos pudingpor /én málnásat használtam/
kakaó
*
Elkészítés:
A 4 tojást a 20 dkg cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport.
Ezután a megolvasztott margarint és a tejfölt is hozzáadjuk a masszához.
A tésztát 3 felé osztjuk.
Az egyikbe tesszük a pudingport – én még tettem bele kis puncs aromát is -, a másikba keverjük a kakaót, a harmadikba tettem kis reszelt citromhéjat.
Két őzgerincformát készitünk és beleöntjük először a fehér ,majd a rózsaszin masszát és harmadikként a barnát.
Ezután előmelegitett sütőben 2O-25 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!