Hozzávalók:
Szilvalekváros Karika
Hozzávalók.8. tojás, 8 ek. cukor, 8 ek. liszt, 1 cs. sütőpor, pici só, 1 ek. olaj.
6 púpozott ek. Házi szilvalekvár, /KB. fél üveg/ 1 ek. Rum aroma 15 dkg. Fehércsokoládé, 2 kiskoca barna csoki.
*
Elkészítés:
Elkészítés.
A tojásokat szétválasztjuk és a szokásos módon, kerek formába piskótát sütünk.
A kihűlt piskótalapot három részre vágjuk. A szilvalekvárba elkeverjük a Rum aromát és ketté osztjuk, Fele lekvárt rákenjük a piskóta alsó lapjára rá tesszük a második lapot erre következik a lekvár másik fele és a harmadik résszel befedjük. Gőz felett megolvasztjuk a fehércsokoládét és a kerek szilvalekváros piskótát bevonjuk. Mikor megkötött a bevonat, mikró sütőben a két kocka barna csoki is megolvasztjuk és rá csorgatjuk a fehér bevonatra.
Jó étvágyat kívánok.