Szénhidrátcsökkentet linzer

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Szénhidrátcsökkentet linzer

Szénhidrátcsökkentet  linzer

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók:
30 dkg Norbi liszt, 5 dkg  Tönkölyliszt, 1 tk sütőpor,10 dkg, Eritritol,1cittrom reszelt héja, 2 tojássárgája,+ 1 tojás 20 dkg vaj, 15 dkg diabetikus baracklekvár, az összeragasztásához

*

Elkészítés:

Elkészítés
A tésztához a lisztet és a sütőport összemorzsoljuk a vajjal, Eritritollal , a citrom héjával, a vaníliaaromával, egy csipet sóval, a tojásságával és a tojással. Cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és kb. 1 órára betesszük a hűtőbe. A tésztát lisztezett deszkán kb. 4 mm vékonyra kinyújtjuk, és kedvünk szerinti apróbb formákkal kiszúrjuk. Egy dologra törekedjünk, minden darabnak legyen párja, amivel később összeragaszthatjuk.
A sütőt 200 C-fokra  előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rárakjuk a formákat, és a sütőben kb. 10 perc alatt világosra sütjük. Tálra szedjük, kihűtjük. A lekvárt felforrósítjuk, és két-két formát összeragasztunk vele. Kissé összenyomjuk, és tányérra tesszük zárható dobozban tároljuk.
1 darab szénhidráttartalma:  5,5g

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Szénhidrátcsökkentet linzer