Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Fél kg szamócát felszeletek, lábosba teszem, hozzá 3 evőkanál barna nádcukrot, 2 csomag vaníliás cukrot adok.
Körülbelül 10 percig főzöm, kevergetem.
1 evőkanál étkezési keményítőt 1, 5-2 dl vízben feloldok, hozzákeverem, hűlni hagyom.
A krém: 50 dkg mascarponét ízesítek 3 evőkanál barna nádcukorral, csipet fahéjjal, 1 bio citrom héjával, levével.
2 kis doboz habtejszínt felverek habbá, és hozzákeverem a mascarponéhoz.
Krém állagú legyen.
18-20 db babapiskótát eltördelek vagy kissé összetöröm, és rétegezem, piskóta, szamóca, mascarpone krém.
Tetejére étcsokit reszeltem, lehet pisztáciát is.