Hozzávalók:
Tészta: 10 dkg
Krém: 6 dl
2db vanília puding
2 evőkanál kakaó
másfél, 37,5 dkg margarin
37 dkg porcukor
1 cs vaníliáscukor
*
Elkészítés:
A zsiradékot a cukorral és a tojással kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejben leáztatott szalalkálit.Alaposan összegyúrjuk.
1 óráig pihentetjük, majd 4 lapot sütünk.
A pudingot leáztatjuk, negyed óra múlva a maradék tejet felforraljuk, a pudingot felfőzzük, hűlni hagyjuk.
A margarint kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, jól összedolgozzuk.2/3 része sárga marad, 1/3 részébe beletessük a kakaót, eldolgozzuk.
A lapokra rákenjük a krémet, a legalsó vaníliás, a következő kakaós, újból vaníliás,majd a negyedik lapot is ráhelyezzük.
Másnap szeleteljük.