Hozzávalók:
Tészta:
60 dkg finomliszt, 10 dkg zsir, 1 dkg szalalkáli kis tejben feloldva, 3ek. porcukor, 2 tojás, tejföl.
Krém: 1 liter
*
Elkészítés:
A tésztához a hozzávalókat összegyurjuk amnnyi tejföllel , amennyiveljól gyurható tésztát kapunk. 6 cipot formálunk belőle, majd mindegyikből vékony lapot sodrunk és a vékonyan olajjal kikent tepsin aranyszinűre megsütjük
A krémhez a cukor felét megolvasztjuk, majd ráöntjük a tejet, belekeverjük a kakaót, és a lisztet, és az egészet összefőzzük.
Egy külön tálban közben a vajat a cukor másik felével habosra keverjük,. Ezt a kihűlt kakaós krémhez keverjük.
A lapokat ezzel a krémmel töltjük meg . A tetejére csokimázat készitünk és másnap szeleteljük .