Hozzávalók:
2 személyre
2 csirkecomb
2 csirkeszárny
Vegeta Naturella aranybarna csirkefűszer
só
bors
1 nagyobb hagyma
2 nagyobb krumpli
1 sütőzacskó
*
Elkészítés:
A csirkecombokat és szárnyakat enyhén sózom(mert a fűszer is sós), borsozom, megszórom a fűszerrel és a sütőzacskóba teszem. A krumplit hasábokra, a hagymát cikkekre vágom és azokat is a zacskóba teszem. Szórok még hozzá fűszert, az egészet jól összeforgatom, lezárom a zacskót és tepsibe állítom. Majd előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 1 órán át sütöm. Amikor már látom, hogy megsült a csirke, óvatosan kiveszem a zacskót, (vigyázni kell vele, mert kicsap a gőz), felvágom és az egészet egy jénai edénybe borítom. Savanyúsággal, vagy salátával tálalom.