Sütőzacskóban sült hús és krumpli

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Sütőzacskóban sült hús és krumpli

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 személyre
2 csirkecomb
2 csirkeszárny
Vegeta Naturella aranybarna csirkefűszer

bors
1 nagyobb hagyma
2 nagyobb krumpli
1 sütőzacskó

*

Elkészítés:

A csirkecombokat és szárnyakat  enyhén sózom(mert  a fűszer is sós), borsozom, megszórom a fűszerrel és a sütőzacskóba teszem. A krumplit hasábokra, a hagymát cikkekre vágom és azokat is a zacskóba teszem. Szórok még hozzá fűszert, az egészet jól összeforgatom, lezárom a zacskót és tepsibe állítom.  Majd előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 1 órán át sütöm. Amikor már látom, hogy megsült a csirke, óvatosan kiveszem a zacskót, (vigyázni kell vele, mert kicsap a gőz), felvágom és az egészet egy jénai edénybe borítom. Savanyúsággal, vagy salátával tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sütőzacskóban sült hús és krumpli

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!