Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj
30 dkg sütőtök
20 dkg gépsonka
15 dkg reszelt sajt
1 doboz szeletelt gomba
1 fej hagyma
só
bors
1 k.k. cukor
kakukkfű
olaj
*
Elkészítés:
A hússzeleteket kloffolom 1 cm vastagra sózom,borsozom .
Olajjal kikent tepsibe rakom,hagyom állni amíg a tököt elkészítem.
Az apróra metélt hagymát,reszelt tököt olajon,puhára dunsztolom,sózom,borsozom ,cukrozom megszórom kakukkfűvel
A hússzeletekre rárakom a gépsonkát,gombát és lefedem a tökös masszával és leszórom reszelt sajtal.
Sütőben 180 fokon letakarva készre sütöm.
Köretnek párolt rizst készítettem hozzá.
Mivel a húson a feltét kissé édeskés körte kompóttal tálaltam .
Jó étvágyat hozzá !