Hozzávalók:
6 db csirkecomb, só, bors, sütőtök, konyak aroma, rozmaring, 1 kk. vaj, 1/2 dl fehérbor.
*
Elkészítés:
A combokat megmossuk és papírtörlővel leszárítjuk, mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk. Az aszalt szilvát apróra vagdossuk és a megsütött sütőtök pépes húsával összekeverjük. Sózzuk-borsozzuk, apróra vágott rozmaringgal és pár csepp konyak aromával ízesítjük, jól elkeverjük. A csirkék bőrét óvatosan leválasztjuk a húsról, majd alátömködjük a tölteléket. Olvasztott vajjal kikenünk egy sütőtálat, és ebbe fektetjük a csirkéket. A bőrös oldalukat is megkenjük vajjal, a fehérbort a csirkék alá öntjük. Alufóliával lefedve, kb. 30 percig pároljuk, majd a fóliát levesszük és pirosra sütjük.
Read more: http://www.konyhabirodalom.hupont.hu/40/receptek-1718-het#ixzz2kANfdn5s