Hozzávalók:
Hozzávalók: 8 -10 db comb, (de lehet vegyesen is szárnya, melle.) 1 EK szárnyas fűszer, só, 5 cikk fokhagyma, bors,csipet őröl kömény, csipet őrölt koriander, 8 EK liszt, 1 EK paprika 8 dkg ráma a sütőtál kenéséhez
Tetejére: 330 g
*
Elkészítés:
Elkészítése: A húsokat zúzott fokhagymával, és a szárnyas fűszer keverékkel bekenem, A lisztbe az összes fűszert belekeverem, majd minden egyes húst megforgatom a lisztbe rámával kikent jénaiba rakom. A hagymát vékony karikára vágom és rárakom a hús tetejére, tejföllel befedem a húst, ráteszem a tetőt és előmelegített sütőben sütöm KB 40 percig. Ekkor leveszem, a tetőt róla sajttal megszórom és rózsaszínre pirítom a sajtot. Rizzsel tálalom
Rizs készítése: 1 csésze rizs 2 sárgarépa, olaj, húsleveskocka
A sárgarépát vékonyra gyalulom,és kevés olajon a rizst és a répát meg pirítom
kevés vizet öntök rá a leveskockát beleteszem lefedve lassú tűznél párolom meg ha szükséges vizel még puhítom