Hozzávalók:
48 bd piskóta
2 dl erős kávé
2 dl tej
ribizli lekvár
fél dl rum
Krém főzni
8 dl tej
2 vanéliás puding
6 ek cukor
1 van cukor
15 dk margarin
Krém
2,5 dl tejszin
1 kanál kakaó
*
Elkészítés:
A piskótákat a lekvárral összeragasszuk a tejet a kávét a rumot összeöntjük és a piskótákat belemártjuk és a tortaformába rakjuk.A pudingot megfőzzük és kicst kihül melegen belekeverjük a margarint,A krém felét a piskótára öntjük elsimítjuk és ujra a piskótákat a krémre rakjuk és a krém másik felét rákenjük.Hűtőbe tesszük hülni .A tejszint kemény habbá verjük a felébe kakaót teszünk és totadiszítő szákba tesszük és diszítjük .Egyszerű gyorsan elköszíthető és finom ,